Aanmelding

Aanmelding

Stap 1: Intake en toelating

Om formeel een plaats bij Winford Bilingual Primary School aan te vragen, hebben we het volgende nodig:

Vul het aanmeldformulier in en stuur het ons terug met alle benodigde extra documentatie via j.otto@winford-bilingual.nl.

Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u een factuur van €550,- voor de aanvraagkosten. Deze vergoeding wordt niet terugbetaald. Houd er rekening mee dat we uw aanvraag alleen verwerken nadat uw vergoeding is betaald.

Stap 2: Bevestiging

Nadat we uw aanvraag hebben verwerkt en contact hebben opgenomen met de voormalige school van uw kind, nemen we contact met u op om u te laten weten dat we een plek voor uw kind hebben. Houd er rekening mee dat we uw kind mogelijk een proefdag bij ons op school laten draaien, voordat wij u een definitieve aanbieding kunnen doen. Dit is nodig als de huidige schoolrapporten onvolledig of niet beschikbaar zijn.

Stap 3: Acceptatie

U hebt 2 weken (10 werkdagen) vanaf de datum van een aanbieding om de aanbieding te accepteren of te weigeren. Om het aanbod te accepteren, moet u de acceptatieformulieren ondertekenen en een aanbetaling indienen (één maand schoolgeld). De aanbetaling wordt aan u gefactureerd en moet binnen 14 dagen na factuurdatum worden betaald. Zodra de aanbetaling is betaald, wordt uw kind toegevoegd aan de toelatingslijst van zijn / haar klas en wordt hun plek in de klas gegarandeerd.

Stap 4: Beoordeling

Op het moment dat uw kind op onze school begint, starten we de beoordelingsprocedure. Onze educatieve schoolcoaches, samen met de groepsleerkrachten, zullen uw kind observeren om de educatieve behoeften van uw kind te beoordelen en een persoonlijk ontwikkelingsplan te maken. Dit plan zal aan u worden gepresenteerd en met u worden besproken na de beoordeling. In het geval van extra ondersteuning of testen, zullen we een afspraak met u maken en de kosten van verdere evaluaties en/of ondersteuning bespreken.