Ons Team

Alesi Haan

Directeur en International Primary Curriculum Coordinator

Ik ben opgegroeid in Essex, Engeland en ben naar Nederland verhuisd om bij mijn Nederlandse partner te zijn. Ik heb een bachelor in onderwijs en kinderstudies. Tijdens mijn studie werkte ik op een lokale basisschool in een aantal klassen, waaronder speciale onderwijsbehoeften. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt en vond het leuk om mijn kennis in praktijk te brengen. Ik ben zeer gepassioneerd over het werken met kinderen en heb mijn eigen kennis ontwikkeld om hun ontwikkeling zo goed mogelijk te ondersteunen. Na mijn studie heb ik een TESOL-kwalificatie behaald om te leren en te begrijpen hoe kinderen en volwassenen Engels als vreemde taal leren. Ik werk graag met kinderen en zorg ervoor dat ze een veilige, stimulerende en creatieve leeromgeving hebben om hun groei en ontwikkeling te ondersteunen. Vroeger was ik de leraar Engels in de Zebra-klas in Winford Bilingual Amsterdam. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van een geweldige leeromgeving voor kinderen en om deel uit te maken van het geweldige lerarenteam bij WBPS. In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, zwemmen en tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.

Willani Janse van Rensburg

Engels docent

Ik ben geboren in Brits, Zuid-Afrika en heb daar mijn hele leven gewoond. Van jongs af aan wilde ik in de voetsporen van mijn moeder treden en lerares worden. Ik was gepassioneerd door hockey en softbal en vertegenwoordigde mijn provincie op provinciaal niveau.

Nadat ik in 2015 een graad in onderwijs had behaald aan de Universiteit van Pretoria, heb ik ervaring opgedaan met het onderwijzen van een divers scala aan leerlingen van verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden. Ik ben een voorstander van kinderen die spelenderwijs leren en geniet het meest van het begeleiden van hun eerste academische stappen. In de winter van 2019 ben ik samen met mijn man naar Nederland verhuisd. In 2021 ben ik begonnen met lesgeven op Winford tweetalig in Haarlem.

Sterre Roos

Nederlands docent


Ik studeerde Internationale Lerarenopleiding voor basisscholen in Meppel, waar ik twee minors deed: intercultureel begrip & religie en mentaal welzijn voor kinderen. In de klas streef ik ernaar een veilige en rustige omgeving te creëren waarin kinderen hun behoeften en interesses kunnen verkennen. Humor, flexibiliteit en nieuwsgierigheid zijn eigenschappen die ik belangrijk vind voor een goede leeromgeving, vandaar dat ik die eigenschappen ook probeer aan te moedigen bij mijn leerlingen. Ik heb een passie voor dansen, koken en het verkennen van nieuwe plaatsen. Ik ben erg blij dat ik mijn plek heb gevonden bij Winford Tweetalig Haarlem.

Joy Otto

Bilingual Programme Coordinator


Ik ben ook de directeur van het Winford Tweetalig Basisschool Programma in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in lager onderwijs en speciaal onderwijs (k-18). Ik heb postdoctoraal werk gedaan in Montessori-onderwijs, Orton-Gillingham taal-spraak/taaltherapie, Montessori-lerarenopleiding, Brain Gym Kinesiologie en ik ben gecertificeerd PADI-duikleider. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in de klas als leraar, therapeut en onderwijsspecialist. Ik werkte bij het Smithsonian Institution als hoofddocent voor divergente leerlingen en basisscholen toen ik me realiseerde dat ik van de Nederlandse cultuur en omgeving hield. Dus besloot ik naar Nederland te verhuizen om er te werken en te wonen. Als ik niet werk of op het strand loop, kun je me vinden op mijn Nederlandse fiets of duiken waar het water helder is en de zon schijnt.

Jenni Iyoyo

Marketing en toelatingsmanagerIk werk al 23 jaar op internationale scholen en houd me bezig met toelatingen, public relations en marketing. Ik hou ervan om in een schoolomgeving te werken en met nieuwe mensen in contact te komen. Ik ben verheugd om Winford Bilingual te vervoegen op hun spannende reis. In mijn vrije tijd ga ik naar yoga en circuittraining, doe ik vrijwilligerswerk in twee commissies en zing ik in een gospelkoor.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten bij Winford Tweetalig.