Welkomstwoord van onze directeur

Beste ouders,

Wij zijn verheugd u als Winford Leiden te mogen verwelkomen op onze tweede Winford Tweetalige Basisschool locatie. In de bruisende en multiculturele stad Leiden hebben we de behoefte gezien aan een tweetalige basisschool om de nieuwsgierige geest van de 21e-eeuwse student te voeden met wereldwijde tweetalige ervaringen. Als tweetalige school bieden we een kleine en vriendelijke internationale gemeenschap aan studenten, personeel en ouders met een cultureel diverse achtergrond. 

We streven ernaar om een omgeving te creëren waar studenten graag willen leren en de tools krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien. Ons unieke curriculum biedt studenten de mogelijkheid om een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Daarnaast werken we met een continue rooster en een flexibel vakantierooster. Met dit schema kunnen gezinnen het hele schooljaar reizen en verkennen. 

Ik voel me bevoorrecht en vereerd om dit nieuwe leeravontuur binnen de Leidse gemeenschap te mogen leiden en te helpen groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw kind bij ons kunt inschrijven.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op Winford Bilingual Primary School Leiden. 

 

Vriendelijke groet,

Joanne Streets- de Jong

Drs./M.A. of S.E.N.

Winford Bilingual Basisschool

Leiden