Ons Team

Ons Team

Joy Otto

Directeur and Bilingual Programme Coordinator

Mijn naam is Joy. Ik ben de directeur van het Winford Tweetalig Basisschool Programma. Ik ben afgestudeerd in lager onderwijs en speciaal onderwijs (k-18). Ik heb postdoctoraal werk gedaan in Montessori-onderwijs, Orton-Gillingham taal-spraak/taaltherapie, Montessori-lerarenopleiding, Brain Gym Kinesiologie en ik ben gecertificeerd PADI-duikleider. Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in de klas als leraar, therapeut en onderwijsspecialist. Ik werkte bij het Smithsonian Institution als hoofddocent voor divergente leerlingen en basisscholen toen ik me realiseerde dat ik van de Nederlandse cultuur en omgeving hield. Dus besloot ik naar Nederland te verhuizen om er te werken en te wonen. Als ik niet werk of op het strand loop, kun je me vinden op mijn Nederlandse fiets of duiken waar het water helder is en de zon schijnt.

Milrose Voorhorst

Panda engels leerkracht

Mijn naam is Milrose. Ik ben de docent Engels voor de pandaklas. Van jongs af aan wist ik dat ik leraar wilde worden. Ik heb altijd geesten willen onderwijzen, harten willen raken en levens willen veranderen. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van St. La Salle, Filippijnen, met als hoofdvak Engels. Lesgeven en werken met kinderen is mijn passie. Ik heb meer dan 9 jaar werkervaring als lerares met kinderen in de basisschoolleeftijd en internationale studenten van verschillende leeftijdsniveaus. Ik heb lesgegeven in taal, lezen, wiskunde en MAPE (muziek, kunst en lichamelijke opvoeding). Ik heb ook twee jaar gewerkt als co-curriculair coördinator waar ik alle activiteiten/lessen van de leerlingen van de lagere klassen verzorgde. Momenteel ben ik de lerares Engels in de Panda klas. Ik geniet echt van de omgeving en de kinderen van de Winford Bilingual Primary School gemeenschap. Ik kom elke dag graag naar mijn werk.

Willem Van Hoof

Panda nederlands leerkracht en assistent directeur

Mijn naam is Willem. Ik ben de leraar Nederlands voor de Panda klas en de assistent directeur. Ik heb kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam nadat ik mijn lerarenopleiding in Breda had afgerond. Ik woonde en werkte enkele jaren in Londen en Brussel en deed waardevolle onderwijservaring op tijdens mijn werk op de educatieve afdeling van het British Museum. Na een aantal jaren voor commerciële bedrijven te hebben gewerkt, ben ik hier in Nederland als invalkracht aan de slag gegaan. Dit heeft mijn passie voor lesgeven weer aangewakkerd en ik heb de juiste plek gevonden bij Winford Bilingual Primary School.

Maud Arens

Zebra nederlands leerkracht en R.T.

Mijn naam is Maud en ik ben de Nederlandse leraar in de "Zebra klas" op Winford Bilingual. Ik woon al meer dan 20 jaar in Amsterdam en ik hou van de internationale sfeer van deze stad. Ik ben blij dat ik op deze mooie locatie met zo’n diverse en internationale groep leerlingen, ouders en collega’s kan werken. Ik heb eerst aan de UvA een master in Film- en televisiewetenschap afgerond. Daarna heb ik aan de HvA mijn Pabo-diploma gehaald. Ik geef al ruim 10 jaar les in het Basisonderwijs en ik heb veel affiniteit met het Montessori onderwijs. Naast het lesgeven hier op school ben ik ook zzp-leerkracht en heb ik mijn eigen bedrijf als gecertificeerd Professional Organizer. Winford Bilingual maakt het mogelijk om mijn twee favoriete bezigheden te combineren: met kinderen werken en organizen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen, te reizen en geniet ik met vrienden en familie van Amsterdam.

Mariana Kamimura

Zebra engels leerkracht

Hallo allemaal, mijn naam is Mariana Kamimura, en ik ben verheugd om de docent Engels in de Zebra-klas te worden. Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië, maar heb als tiener in Japan gewoond en woon sinds 2018 in Nederland. Ik ben meertalig en heb in een paar verschillende multiculturele en meertalige settings gewerkt. Leraar zijn was niet iets wat ik verwachtte te doen toen ik jonger was, maar ik werd er verliefd op op mijn eerste dag werken op een school. Als leerkracht wil ik kinderen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun vormingsjaren en nieuwe ontdekkingen. Ik ben zeer gepassioneerd door kinderboeken; ik heb hun invloed op de ontwikkeling van kinderen bestudeerd en ik zal zeker enkele boeken uit mijn persoonlijke collectie met de kinderen delen. Ik heb ook een achtergrond in kunst en wil dit onderwerp op veel gebieden van het leren van kinderen verkennen. Ik kijk ernaar uit om de kinderen in de Zebra-klas te leren kennen en hen te ondersteunen tijdens dit deel van hun leerreis. Bedankt voor jullie steun tot nu toe!

Nancy de Rooij

Zebra nederlands leerkracht
 
Mijn naam is Nancy en ik ben de Nederlandse leraar in de Zebra groep. Ik ben opgegroeid in Almere en woon nu inmiddels 8 jaar in Purmerend.
Vanaf jongs af was mijn droom om met kinderen te werken.  Ik vind namelijk niets mooier dan ze te helpen in hun ontwikkeling en ze te zien groeien in de klas.
Ik heb een poos in de kinderopvang gewerkt maar wilde toch meer uitdaging dus ben ik aan de PABO gestart.
Voor Winford heb ik 9 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt en hier de studie "teken je gesprek" en "autisme vriendelijke coach" voltooid.
Dit heeft mij nog meer handvatten gegeven in het lesgeven. Vanaf 2019 werk ik voor Winford en schooljaar 2020-2021 ben ik hier het team komen versterken. 
De sfeer, de kinderen en het team spraken mij ontzettend aan en ik voel mij echt op mijn plek hier.
 

Jessica Annandale

Giraffe engels leerkracht
 
Mijn naam is Jessica Annandale en ik vind het geweldig om de lerares Engels in de Giraffe-klas te zijn. Ik ben geboren in Zimbabwe en heb mijn jeugd doorgebracht in het Midden-Oosten. Ik heb altijd al met kinderen willen werken en nadat ik op een internationale school in Dubai had gewerkt als assistent voor individuele leerondersteuning, ontstond mijn verlangen om meer te leren over pedagogie en taalverwerving. Mijn doel is om leerlingen te helpen een liefde voor leren te ontwikkelen door ze aan te moedigen vragen te stellen, onderwerpen te verkennen, creatief te zijn in alles wat ze doen en elke dag met plezier naar de klas te komen. Ik ben van nature een ontdekkingsreiziger en als ik niet in het klaslokaal ben, spring ik graag op de trein (of het vliegtuig) om rond te dwalen in een stad, dorp of stad - om nieuwe mensen te ontmoeten en andere bezienswaardigheden, geluiden, architectuur en culturele diversiteit te ervaren. 

 
 

Tim Bostens

Giraffe nederlands leerkracht

Mijn naam is Tim en ik ben de Nederlandse docent voor de Giraffe klas. Ik ben opgegroeid in Nederland en ben vloeiend in het Nederlands en Engels. Na mijn Bachelor of Teaching aan de HvA heb ik drie jaar op de AICS gewerkt. Er was een grote diversiteit aan vakken en culturen. Internationaal onderwijs spreekt mij erg aan, omdat ik geadopteerd ben en omdat ik het leuk vind om met verschillende culturen samen te werken. Daarom heb ik afgelopen zomer ook mijn CELTA certificaat gehaald.

Winford geeft mij de kans om mijn meertaligheid verder te ontwikkelen. Deze kleinschalige school geeft mij ook de kans om de leerlingen beter te begeleiden in hun leerproces en in hun interesses.

Julia Bormann

Adelaar engels leerkracht

Hallo, ik ben Julia en ik ben de lerares Engels in de  adelaar klas. Ik ben opgegroeid in het mooie noorden van Duitsland en heb mijn Bachelor of Education (International Teacher Edcuation voor basisscholen) in Nederland afgerond. In de afgelopen vier jaar heb ik veel inspirerende ervaringen opgedaan met lesgeven op verschillende internationale scholen in Duitsland en in Brazilië, waardoor ik mijn vaardigheden heb kunnen ontwikkelen tot een bedachtzame, zorgzame en bekwame leraar. Ik heb altijd al met kinderen willen werken en na een jaar in Australië te hebben doorgebracht ontstond mijn verlangen om te leren over verschillende culturen en internationale pedagogie. Ik streef ernaar een klasomgeving te creëren waarin alle leerlingen kunnen gedijen op basis van hun behoeften en interesses. Humor, nieuwsgierigheid en aanpassingsvermogen zijn eigenschappen die ik belangrijk vind voor een goede leeromgeving, daarom probeer ik die ook in mijn leerlingen aan te moedigen. Ik heb een passie voor tekenen, dansen, nieuwe recepten uitproberen of nieuwe plaatsen verkennen, en ik ben erg enthousiast om me bij de WBPS-gemeenschap aan te sluiten!

Sasja Delahay

Adelaar nederlands leerkracht

Mijn naam is Sasja Delahay, en ik ben de Nederlandse leerkracht in de adelaar klas. Ik ben geboren en opgegroeid op een steenworp afstand van de school in de Jan Luijkenstraat, waar ik nu ook weer woon. Het voelt dan ook een beetje als thuiskomen om te mogen werken op deze school.

Na mijn middelbare school heb ik in Frankrijk gestudeerd en gewoond en heb daarna aan de Amsterdamse UVA mijn doctoraal kunstgeschiedenis en archeologie afgerond. Ik heb gewerkt in de museale wereld maar ben vervolgens (piepjong) een bedrijf begonnen op de Amsterdamse Overtoom. Daarna heb ik meerdere bedrijfjes opgezet.
Toen ik een aantal jaar geleden een sabbatical opnam en de wereld over reisde, besloot ik dat ik iets wilde gaan doen wat er echt toe doet: voor mij betekent dat dat ik heel graag wilde werken met kinderen. Ik ben 3 jaar geleden als zij-instromer gestart en heb inmiddels met veel plezier op meerdere scholen gewerkt. Winford Bilingual brengt allerlei aspecten samen die mij enorm aan spreken: internationaal georiënteerd, uitstekend onderwijs, een kleine hechte gemeenschap waar de ontwikkeling van de kinderen in een veilige uitdagende omgeving voorop staat.

Alesi Haan


R.T. leerkracht- engels

Ik verhuisde 10 jaar geleden van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland om bij mijn huidige man te zijn (die Nederlands is). In die 10 jaar hebben we 2 kinderen gekregen en genieten we van het leven in een landelijk dorpje in het noorden, omringd door velden en boerderijen.

Voordat ik naar Nederland verhuisde, heb ik mijn bachelors in onderwijs en kinderstudies afgerond met de focus op speciaal onderwijs. Ik werkte in verschillende klassen in het basisonderwijs in het Verenigd Koninkrijk voordat ik een jaar lesgaf op een middelbare school. Terwijl ik lesgaf, heb ik ook mijn TESOL-kwalificatie behaald om beter te begrijpen hoe ik Engels als tweede taal aan kinderen en volwassenen kan onderwijzen.

Ik verhuisde naar Nederland en werkte in groep 0-1 terwijl ik mijn Montessori kwalificatie afrondde voor 6-9 jaar. Vervolgens heb ik vele jaren lesgegeven in de Zebra klas en was ik de hoofdverantwoordelijke voor Engels in de onderbouw. Daarna werkte ik op onze tweetalige school in Haarlem als directeur.

Winford is een geweldige plek om te werken en echt de beste manier om tweetalig onderwijs te geven. Nu ik twee kinderen heb, werk ik parttime als Remedial Teacher Engels. Ik vind het geweldig om met de kinderen individueel te werken en ze te helpen hun leerdoelen te bereiken!

Anna Mullis

Kok

Hallo, mijn naam is Anna Mullis. Ik kom oorspronkelijk uit het noorden van Engeland, maar woon nu al bijna 15 jaar in Nederland. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en woon samen met mijn man in het mooie dorp Ouderkerk aan de Amstel. Koken is een levenslange passie van mij, vooral bakken, en momenteel heb ik mijn eigen bedrijfje voor het maken van taarten op maat. Ik heb een aantal jaren ervaring in de catering in het Verenigd Koninkrijk, waaronder het runnen van een vegetarisch café. Ik ben erg enthousiast om het personeel van Winford te komen versterken en kijk ernaar uit om de kinderen te voorzien van heerlijk, gezond eten!


Jenni Iyoyo

 

Marketing- en toelatingsmanager

Mijn naam is Jenni. Ik werk al 23 jaar op internationale scholen en houd me bezig met toelatingen, public relations en marketing. Ik hou ervan om in een schoolomgeving te werken en met nieuwe mensen in contact te komen. Ik ben verheugd om Winford Bilingual te vervoegen op hun spannende reis. In mijn vrije tijd ga ik naar yoga en circuittraining, doe ik vrijwilligerswerk in twee commissies en zing ik in een gospelkoor. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten bij Winford Bilingual.