Welkomstwoord van onze directeur

Welkomstwoord van onze directeur

Beste ouders,

Ik ben verheugd u te mogen verwelkomen bij ‘Winford Bilingual School’. In onze progresieve maatschappij bestaat er een behoefte aan dynamisch en geïntegreerd onderwijs. Wij willen de leerling van de 21e eeuw voorbereiden op een wereldwijde ervaring. Ons tweetalige programma geeft kinderen de mogelijkheid ervaring op te doen in, en met kritisch nadenken, informatieverwerking, het verwerken van nieuwe ideeën, communicatie, samenwerking, probleemoplossend werken en het maken van keuzes in twee talen. Wij beperken ons niet tot de basisvakken, maar richten ons op de ontwikkeling van het kind als geheel. Wij willen dat de educatie van uw kind uitdagend en interactief is, in zowel Nederlands als Engels. Wij streven niet alleen naar kennis van beide talen, maar leiden kinderen op vloeiend te worden in de taal én de cultuur die binnen de internationale gemeenschap van Amsterdam bestaat.

Ons gevariëerde en allesomvattende curriculum geeft families tevens de ruimte te reizen wanneer het hen uitkomt. We bieden een flexibel vakantierooster wat families de mogelijkheid geeft om buiten de reguliere schoolvakanties verlof op te nemen.

We hopen dat u met ons mee gaat op de educatieve reis van uw kind naar de grote wereld die buiten op ze wacht. Op onze ‘Admissions’ pagina kan u alle informatie vinden over de inschrijving van uw kind.

Wilt u meer weten? Dan maak ik graag een afpraak met u persoonlijk, om de beste route voor uw familie te bespreken. Aarzelt u niet om contact met mij op te nemen. Ik ben bereikbaar per email om een geschikt moment te vinden voor een telefoongesprek of een persoonlijke ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

Joy Otto
j.otto@winford-bilingual.nl
020 751 6650